Emel Akçay İlkokulu

Vizyon: Öğrenci-Öğretmen-Veli arasında; *Etkili bir iletişim kurarak *Her türlü problemi ifade edilebildiği ortamı sağlayarak, *Diyalog ortamı içerisinde, kendine güvenen, *Sorumluluk sahibi, dürüst, demokratik *Girişimci ve katılımcı, kaliteli bilgiye ulaşan, *Yüksek öğretim kurumlarına bilgi ve beceri olarak hazır bireyler yetiştirerek, *Milli değerlere sahip çıkan, *Yeni bilgilere açık bireyler yetiştirerek, Türkiye’deki eş değer kurumlarla yarışacak ve özel sektörün ihtiyaçlarına uygun girişimci düzeye erişmiş kaliteli ve seçkin seçkin bir kurum olmaktır.

Misyon: Türk Milli Eğitimi Temel Kanununda ifade edilen, Türk Milli Eğitiminin Genel Amaçları, Temel İlke ve İnkılapları doğrultusunda bireyler yetiştirmektir. Görevimiz geçmişten geleceğe köprü kurarak ve geleceği bu günden yaşayarak değişim, gelişim ve yeniliklere açık, teknolojiyi yakından takip eden çevre şartlarını dikkate alarak toplumda beklentilerini göz önünde bulundurarak öğrencilere bilimsel düşünme ve proje geliştirme felsefesi kazandırarak bir üst okula hazırlamak ve evrensel değerler doğrultusunda çağdaş eğitim ve öğretim ortamında bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 07:00-17:00
Isınma: Klima
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0326 616 26 21

Belgegeçer -

WEB - https://emelakcayilkokulu.meb.k12.tr

Adres - SAKARYA MAH. ŞEHİT P. ASTSB. KD. CVŞ. ALİ ERMERCAN CAD. EMEL AKÇAY İLKOKULU SİTESİ EMEL AKÇAY ILKÖĞRETIM OKULU ABLOK NO: 85A İSKENDERUN / HATAY

Öğretim Şekli :İkili Eğitim

Yerleşim Yeri -

Ulaşım

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezine uzaklık 67 km. İlçe Merkezine uzaklık 3 km.